'Легендарните 'Roxette' ще бъдат подгрявани от Нора от 'Music idol' 2

Наближава   дългоочакваният концерт на легендарния шведски дует  ‘Roxette’.  Турнето на дуото, което започна през месец февруари, обхваща 4 континента . Засега то протича  успешно при огромен интерес. Дуетъ

2011-05-05 17:17:40
'Легендарните 'Roxette' ще бъдат подгрявани от Нора от 'Music idol' 2
Наближава   дългоочакваният концерт на легендарния шведски дует  ‘Roxette’.  Турнето на дуото, което започна през месец февруари, обхваща 4 континента .

Засега то протича  успешно при огромен интерес. Дуетът пристига у нас след концерт в Истанбул и Атина, а след шоуто в България на 29 май, двамата шведи  ще потеглят към Букурещ.  След това следва основната част от турнето в Европа.

Младата българска изпълнителка, позната ни от ‘ Music idol 2’, Нора,  и нейната група, ще се качат на сцената на стадион ‘Георги Аспарухов’ /където в края на краищата се установи, че ще се състои концертът/, за да подгреят шведския дует.

Междувременно се установява, че парчетата от новия албум на легендарните ‘Roxette’ се изкачват нагоре в музикалните класации. Номер 9 в световния чарт на американското радио Експрес вече е песента “She’s Got Noghing On /but the Radio/’.

Огромен е и интересът към концерта на ‘Roxette’  в София.  Ограничено количество билети на цени от 80 и 100 лева, все още може  да се намерят на касите на Ticketpro   и неговите партньори, както и онлайн на www.ticketpro.bg. 
Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия